Naše výdejní místa a kamenné prodejny  LOVOSICE  , NYMBURK , Mladá Boleslav

ISH Frankfurt water, bathroom 2017

ISH 2017

14.–18. března 2017 Světový veletrh v sektoru Zařízení koupelen, technických zařízení budov, energií, klimatizací a obnovitelných zdrojů energií

Na ISH, největším světovém veletrhu sanitární techniky, vytápění a klimatizace, se vše točí kolem energie a vody. Na zcela zaplněném výstavišti představí své výrobky více než 2 400 vystavovatelů. 

Veletrh ISH se dělí na dvě velké části – ISH Energy a ISH Water.

ISH Energy zahrnuje celé spektrum služeb a produktů pro stavebnictví souvisejících s energií – vytápění, klimatizační, chladící a ventilační technika. Vše je zaměřeno především na efektivní využívání obnovitelných zdrojů, jako je solární a geotermální energie či biomasy, tepelná čerpadla, využití odpadního tepla apod. 

ISH Water je největším světovým showroomem koupelnového designu s úplným spektrem produktů pro vybavení koupelen. V roce 2017 se bude konat pod heslem „Koupelna pro lidi“.

Vedle široké škály produktových inovací představovaných vystavovateli nabízí veletrh ISH i široký doprovodný program – ten se věnuje novinkám a aktuálnímu dění v sektoru. Na specializovaných přednáškách nabízejících příklady osvědčené praxe, na dedikovaných výstavách, panelových diskusích, soutěžích a komentovaných prohlídkách se odborní návštěvníci mohou seznámit s nejnovějším vývojem, získat informace a navázat nové kontakty.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.