Naše výdejní místa a kamenné prodejny  LOVOSICE  , NYMBURK , Mladá Boleslav

Bitherm FLOOR

Otopné těleso BITHERM Floor zapuštěné do podlahy před prosklenou stěnou vytváří sálavou tepelnou clonu a zároveň projevuje svou jedinečnost vysoce účinným sdílením sálavého a konvekčního tepla do vytápěného prostoru. Vysoká účinnost speciálně tvarovaných teplosměnných ploch zářiče znásobena termoreflexním efektem v hloubi otopného tělesa vytváří tu správnou tepelnou pohodu v proskleném interiéru. K projevu jedinečnosti náleží také snadné čištění tělesa prováděné vysavačem při běžném úklidu

Teplovodní

Podlahový radiátor BITHERM FLOOR se umisťuje před prosklenou stěnu zapuštěním do podlahy a je určen k vytápění vnitřního prostoru budovy za účelem dosažení tepelné pohody v interiéru a k vytvoření tepelné clony před prosklenou stěnou.

Základním konstrukčním prvkem radiátoru je pochozí žebrový zářič sdílející teplo do prostoru se sáláním a konvekcí. Zářič je uložený v radiátorové skříni a je vyrobený z měděných trubek, které prochází sestavou specielně upravených teplosměnných hliníkových lamel. Úprava lamel spočívá ve zvětšení celkové konvekční a vyzařovací plochy jejím tvarováním do mnohonásobných směrově orientovaných ploch zajišťujících nejúčinnější širokoúhlé vyzařování sálavého toku do prostoru. Na dně radiátorové skříně je pod zářičem umístěná difúzně reflexní fólie s tepelnou izolací, která odráží část vyzařovaného tepla a průteplivým prostorem mezi lamelami jej vyzařuje do vytápěné místnosti.

Tepelné záření směrované z podlahového radiátoru souběžně s prosklenou stěnou pozvolna prohřívá povrch prosklení a tím je eliminováno nežádoucí vyzařování chladu z povrchu skla do vytápěné místnosti, netvoří se chladné padající konvekční proudy a zároveň nedochází ke kondenzaci vodních par na povrchu skla.

Radiátory BITHERM FLOOR se připojují do teplovodní otopné soustavy s nuceným oběhem topné vody s provozní teplotou do 110°C a nejvyšším přípustným provozním přetlakem 2,5 MPa. Flexibilní připojení na otopnou soustavu se provádí pomocí dvou připojovacích hadic ukončených přesuvnými maticemi s vnitřním závitem G1/2" a čelním plošným těsněním.

Radiátory BITHERM jsou určeny do vnitřních prostorů s prostředím +2°C až +40°C a relativní vlhkostí do 80%.

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.